Natūrali beržų sula. Gryna. SIP SAP, 330 ml x 12 vnt
100% Natūrali sula.
Gryna - tokia, kokią beržai dovanojo.
Tyras gamtos gurkšnis Jūsų rankoje.
Surinkta Lietuvos miškuose.
ENERGIJA TIESIAI IŠ GAMTOS!
Rasta 12 prekės(-ių).
100% Natūrali sula.
Gryna - tokia, kokią beržai dovanojo.
Tyras gamtos gurkšnis Jūsų rankoje.
Surinkta Lietuvos miškuose.
ENERGIJA TIESIAI IŠ GAMTOS!
100% Natūrali sula.
Gaivinantis mėtų skonis.
Tobulai dera kokteiliuose.
Surinkta Lietuvos miškuose.
MEILĖ ŽEIDŽIA – SULA GYDO!
SIP SAP NAUJIENA!
Nealkoholinis "light" vyno tipo gėrimas - fermentuota beržų sula SIP SAP birch cuvée su kanapių žiedų arbata
Penkerius metus gyvenome su mintimi, eksperimentais, kol atradome know-how, kaip gamtos dovaną tinkamai fermentuoti ir pateikti, kaip sveiką, be nuodemės alternatyvą alkoholiniams burbuliukams.
SIP SAP birch cuvée fermentuota beržų sula su kanapių žiedų arbata, gėrimas kuris nekalba garsiai, bet palieka įspūdį. Beržų sulos grynumas ir švelni kanapių žiedų arbatos gaiva sukuria harmoniją – tai gamtos meditacija taurėje. Subtilus, lengvas, su žemišku poskoniu – tarsi lengvo stiliaus vynas, bet visiškai natūralus ir be alkoholio.
Šis gėrimas puikiai dera su švelniais patiekalais: balta žuvimi, orkaitėje keptais daržovių troškiniais, lęšių salotomis ar garuose ruoštu tofu. Taip pat – prie lengvų pietų dubenėlių (bowl'ų), Azijos įkvėptų skonių, net prie grietininių sriubų ar fermentinių sūrių. O riešutų ir medaus užkandžiai ar rafinuotai subtilūs kepiniai sugroja pačia geriausia nata. Jis neišsiskiria garsiai, bet įsimena ilgai – kaip vakaras gamtoje.
Šimtmečius beržų sula buvo tarsi miško šnabždesys – paslaptinga ankstyvo pavasario dovana. Skaidri ir trapi, ji atneša tyrą atgimimo esmę.
Fermentuota specialiai tam sukurtose cuvée patalpose, kuriose jos natūralus skonis įgauna brandos ir svarumo, ši beržų eliksyro taurė įamžina retą gamtos akimirką.
Kiekvienas butelis atskleidžia tylią miško eleganciją – tyrą, išgrynintą ir tokią pat palaimingą kaip pirmosios pavasario dienos.
100% Natūrali sula.
Dar daugiau galiūno iš citrinos :)
Praturtinta natūraliomis citrinų sultimis - tikras gaivumo gūsis.
Surinkta Lietuvos miškuose.
PASILEISK PLAUKUS! ENERGIJA PASIRŪPINS – SIP SAP!
SIP SAP NAUJIENA!
Nealkoholinis "rosé" vyno tipo gėrimas - fermentuota beržų sula SIP SAP birch cuvée su juodaisiais serbentais
Penkerius metus gyvenome su mintimi, eksperimentais, kol atradome know-how, kaip gamtos dovaną tinkamai fermentuoti ir pateikti, kaip sveiką, be nuodemės alternatyvą alkoholiniams burbuliukams.
SIP SAP birch cuvée fermentuota beržų sula su juodaisiais serbentais, tai ne šiaip gėrimas. Tai gamtos išgryninta elegancija – subtiliai fermentuota beržų sula, pagyvinta natūraliomis juodųjų serbentų natomis. Sodri rožinė spalva, švelni rūgštelė ir vaisinis štrichas – visa tai sukuria pojūtį, artimą geram rosé, bet be lašo alkoholio.
Ši sula puikiai tinka derinti su antienos paštetu ar ant grilio keptos vištienos, keptais burokėliais, ožkos sūriu, marinuotomis daržovėmis ir net Viduržemio jūros virtuvės užkandžiais. Ji nuostabiai atsiskleidžia prie lengvų, vaisinių desertų – pavyzdžiui, su šviežiomis uogomis ar varškės putėsiais. Kiekvienas gurkšnis sujungia gaivą ir išskirtinumą.
Šimtmečius beržų sula buvo tarsi miško šnabždesys – paslaptinga ankstyvo pavasario dovana. Skaidri ir trapi, ji atneša tyrą atgimimo esmę.
Fermentuota specialiai tam sukurtose cuvée patalpose, kuriose jos natūralus skonis įgauna brandos ir svarumo, ši beržų eliksyro taurė įamžina retą gamtos akimirką.
Kiekvienas butelis atskleidžia tylią miško eleganciją – tyrą, išgrynintą ir tokią pat palaimingą kaip pirmosios pavasario dienos.
100% Natūrali sula.
Natūralaus sulos saldumo ir spanguolės gaivos duetas užburia.
Surinkta Lietuvos miškuose.
ŠOVĖ MINTIS IŠGERTI? SULA PASIRŪPINS - SIP SAP!
SIP SAP NAUJIENA!
Nealkoholinis vyno tipo gėrimas - fermentuota beržų sula SIP SAP birch cuvée
Penkerius metus gyvenome su mintimi, eksperimentais, kol atradome know-how, kaip gamtos dovaną tinkamai fermentuoti ir pateikti, kaip sveiką, be nuodemės alternatyvą alkoholiniams burbuliukams.
SIP SAP birch cuvée fermentuota beržų sula NATŪRALI puikiai dera su įvairiais patiekalais – nuo švelniai skrudintos baltos žuvies iki šviežių daržovių salotų. Ji atgaivina gomurį, subalansuoja skonį ir įneša natūralumo pojūtį į kiekvieną kąsnį. Tai ne tik gėrimas – tai patirtis. Ant šventinio stalo ji stovi išdidžiai greta vyno, bet palieka tik švarų jausmą kūne ir mintyse.
Atidaryk butelį, leisk burbuliukams pakviesti į pokalbį. Tai ne tiesiog gėrimas – tai gamtos šventė tavo taurėje.
Šimtmečius beržų sula buvo tarsi miško šnabždesys – paslaptinga ankstyvo pavasario dovana. Skaidri ir trapi, ji atneša tyrą atgimimo esmę.
Fermentuota specialiai tam sukurtose cuvée patalpose, kuriose jos natūralus skonis įgauna brandos ir svarumo, ši beržų eliksyro taurė įamžina retą gamtos akimirką.
Kiekvienas butelis atskleidžia tylią miško eleganciją – tyrą, išgrynintą ir tokią pat palaimingą kaip pirmosios pavasario dienos.
SIP SAP NAUJIENA!
Nealkoholinis "desertinio" vyno tipo gėrimas - fermentuota beržų sula SIP SAP birch cuvée su bold brew kava
Penkerius metus gyvenome su mintimi, eksperimentais, kol atradome know-how, kaip gamtos dovaną tinkamai fermentuoti ir pateikti, kaip sveiką, be nuodėmės alternatyvą alkoholiniams burbuliukams.
SIP SAP Birch cuvée su cold brew kava - tai šiuolaikiškas, nealkoholinis gėrimas tiems, kuriems svarbi dienos kokybė. Fermentuota beržų sula susitinka su šaltai plikyta kava – čia nėra jokių pakaitalų ar sintetinio tonuso. Tik švarus beržo gaivumas, subtilus kofeinas ir kavos žemiška energija.
Puikiai tinka vėlyviesiems pusryčiams, desertams ar popietei, kai norisi ne kavos puodelio, bet kažko ypatingesnio. Tai gėrimas, kurį galima gurkšnoti dirbant, bendraujant ar tiesiog trumpai stabtelėjus sau. Derės prie keptų daržovių užkandžių, riešutų, fermentuotų sūrių ar net energinių desertų – datulių kamuoliukų, juodo šokolado, pistacijų.
SIP SAP Birch cuvée su cold brew kava yra ne tik natūralus, bet ir stilingas pasirinkimas. Tai tarsi vyno kultūra be alkoholio, kavos tonas be intensyvumo, gaiva be saldumo. Tiems, kurie renkasi ne kompromisą, o kokybę.
Šimtmečius beržų sula buvo tarsi miško šnabždesys – paslaptinga ankstyvo pavasario dovana. Skaidri ir trapi, ji atneša tyrą atgimimo esmę.
Fermentuota specialiai tam sukurtose cuvée patalpose, kuriose jos natūralus skonis įgauna brandos ir svarumo, ši beržų eliksyro taurė įamžina retą gamtos akimirką.
Kiekvienas butelis atskleidžia tylią miško eleganciją – tyrą, išgrynintą ir tokią pat palaimingą kaip pirmosios pavasario dienos.
100% Natūrali sula.
Su natūraliais alijošiaus gabaliukais ir lašeliu citrinų sulčių.
Gamtos energijos užtaisas.
Surinkta Lietuvos miškuose.
PASIKRAUK PAVASARIO ENERGIJOS!
SIP SAP NAUJIENA!
Nealkoholinis vyno tipo gėrimas - fermentuota beržų sula SIP SAP birch cuvée
6 vnt pakuotė, kad visuomet būtumėte pasiruošę palepinti save vyno tipo, be nuodemės gėrimu.
Penkerius metus gyvenome su mintimi, eksperimentais, kol atradome know-how, kaip gamtos dovaną tinkamai fermentuoti ir pateikti, kaip sveiką, be nuodemės alternatyvą alkoholiniams burbuliukams.
SIP SAP birch cuvée fermentuota beržų sula NATŪRALI puikiai dera su įvairiais patiekalais – nuo švelniai skrudintos žuvies baltos iki šviežių daržovių salotų. Ji atgaivina gomurį, subalansuoja skonį ir įneša natūralumo pojūtį į kiekvieną kąsnį. Tai ne tik gėrimas – tai patirtis. Ant šventinio stalo ji stovi išdidžiai greta vyno, bet palieka tik švarų jausmą kūne ir mintyse.
Atidaryk butelį, leisk burbuliukams pakviesti į pokalbį. Tai ne tiesiog gėrimas – tai gamtos šventė tavo taurėje.
Šimtmečius beržų sula buvo tarsi miško šnabždesys – paslaptinga ankstyvo pavasario dovana. Skaidri ir trapi, ji atneša tyrą atgimimo esmę.
Fermentuota specialiai tam sukurtose cuvée patalpose, kuriose jos natūralus skonis įgauna brandos ir svarumo, ši beržų eliksyro taurė įamžina retą gamtos akimirką.
Kiekvienas butelis atskleidžia tylią miško eleganciją – tyrą, išgrynintą ir tokią pat palaimingą kaip pirmosios pavasario dienos.
100% Natūrali sula.
Geriausias jūsų draugas troškuliui numalšinti.
Malonus imbiero ekstrakto aštrumas ir lašas gaivaus laimo skonio - puikus palydovas po smagaus vakarėlio :)
Surinkta Lietuvos miškuose.
TIK VIENAS ŽINGSNIS IKI TROŠKULIO MALŠINIMO!
SIP SAP NAUJIENA!
Nealkoholinis "rosé" vyno tipo gėrimas - fermentuota beržų sula SIP SAP birch cuvée su juodaisiais serbentais
6 vnt pakuotė, kad visuomet būtumėte pasiruošę palepinti save vyno tipo, be nuodemės gėrimu.
Penkerius metus gyvenome su mintimi, eksperimentais, kol atradome know-how, kaip gamtos dovaną tinkamai fermentuoti ir pateikti, kaip sveiką, be nuodemės alternatyvą alkoholiniams burbuliukams.
SIP SAP birch cuvée fermentuota beržų sula su juodaisiais serbentais, tai ne šiaip gėrimas. Tai gamtos išgryninta elegancija – subtiliai fermentuota beržų sula, pagyvinta natūraliomis juodųjų serbentų natomis. Sodri rožinė spalva, švelni rūgštelė ir vaisinis štrichas – visa tai sukuria pojūtį, artimą geram rosé, bet be lašo alkoholio.
Ši sula puikiai tinka derinti su antienos paštetu ar ant grilio keptos vištienos, keptais burokėliais, ožkos sūriu, marinuotomis daržovėmis ir net Viduržemio jūros virtuvės užkandžiais. Ji nuostabiai atsiskleidžia prie lengvų, vaisinių desertų – pavyzdžiui, su šviežiomis uogomis ar varškės putėsiais. Kiekvienas gurkšnis sujungia gaivą ir išskirtinumą.
Šimtmečius beržų sula buvo tarsi miško šnabždesys – paslaptinga ankstyvo pavasario dovana. Skaidri ir trapi, ji atneša tyrą atgimimo esmę.
Fermentuota specialiai tam sukurtose cuvée patalpose, kuriose jos natūralus skonis įgauna brandos ir svarumo, ši beržų eliksyro taurė įamžina retą gamtos akimirką.
Kiekvienas butelis atskleidžia tylią miško eleganciją – tyrą, išgrynintą ir tokią pat palaimingą kaip pirmosios pavasario dienos.