- Nauja




SIP SAP NAUJIENA!
Nealkoholinis "light" vyno tipo gėrimas - fermentuota beržų sula SIP SAP birch cuvée su kanapių žiedų arbata
Penkerius metus gyvenome su mintimi, eksperimentais, kol atradome know-how, kaip gamtos dovaną tinkamai fermentuoti ir pateikti, kaip sveiką, be nuodemės alternatyvą alkoholiniams burbuliukams.
SIP SAP birch cuvée fermentuota beržų sula su kanapių žiedų arbata, gėrimas kuris nekalba garsiai, bet palieka įspūdį. Beržų sulos grynumas ir švelni kanapių žiedų arbatos gaiva sukuria harmoniją – tai gamtos meditacija taurėje. Subtilus, lengvas, su žemišku poskoniu – tarsi lengvo stiliaus vynas, bet visiškai natūralus ir be alkoholio.
Šis gėrimas puikiai dera su švelniais patiekalais: balta žuvimi, orkaitėje keptais daržovių troškiniais, lęšių salotomis ar garuose ruoštu tofu. Taip pat – prie lengvų pietų dubenėlių (bowl'ų), Azijos įkvėptų skonių, net prie grietininių sriubų ar fermentinių sūrių. O riešutų ir medaus užkandžiai ar rafinuotai subtilūs kepiniai sugroja pačia geriausia nata. Jis neišsiskiria garsiai, bet įsimena ilgai – kaip vakaras gamtoje.
Šimtmečius beržų sula buvo tarsi miško šnabždesys – paslaptinga ankstyvo pavasario dovana. Skaidri ir trapi, ji atneša tyrą atgimimo esmę.
Fermentuota specialiai tam sukurtose cuvée patalpose, kuriose jos natūralus skonis įgauna brandos ir svarumo, ši beržų eliksyro taurė įamžina retą gamtos akimirką.
Kiekvienas butelis atskleidžia tylią miško eleganciją – tyrą, išgrynintą ir tokią pat palaimingą kaip pirmosios pavasario dienos.
Natūrali beržų sula 93%, kanapių žiedų arbata 0.25%, vanduo, cukrus, fermentų kultūros, angliarūgštė.
Energinė vertė: 49 kJ/ 12kcal, riebalai 0g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0g, angliavandeniai 2.7g, iš kurių: cukrų 2.6g, skaidulinių medžiagų 0.5g, baltymai 0g, druska 0g